American Crew

Hårspray som återfuktar

Recension av American Crew Grooming Spray

Jag har aldrig varit någon större konsument av hårspray. Det beror nog på att jag har ganska grovt hår och ofta väldigt kort frisyr, så jag föredrar att använda någon typ av wax eller clay. American Crew Grooming Spray är en fixeringsspray i en pumpbehållare, därför är jag kanske inte den rätta målgruppen för den här produkten. Men jag tänker göra ett försök att ge produkten en rättvis bedömmning och betyg.

Som många andra av American Crews produkter så har även Grooming Spray återfuktande ämnen inte bara för håret utan också hårbotten. Att den även återfuktar hårbotten är toppen nu när det börjar bli kallare. Man kan lätt skapa sig en glansig look genom att spraya lite på håret för att fixera det. Vill man, som jag, ha en lite mattare look, så drar man handen några gånger genom håret för att stalja det. Effekten håller i sig hela dan även om sprayen inte ger superstark stadga. Den klibbar inte, vilket är rätt praktiskt nu när man behöver ta fram vintermössan. Håret blir istället silkeslent och känns stärkt men ändå lätt. Dessutom är produkten oerhört dryg och prisvärd, ett fåtal sprut räcker som ”finish”.

american crew badrumsskåp

American Crew får dock minus för behållaren. Jag har i och för sig aldrig gillat American Crews paketeringar, men den gigantiska flaskan skulle mycket väl kunna komma från en barberarsalong från 1940-talet. Likaså luktar den också gammal billig aftershave? Man kan ju hoppas att American Crew bara försöker vårda sitt varumärke och sin image, för om de siktar på att vara moderna så har de misslycktas totalt. Allt som allt så känns Grooming Spray som en stabil, prisvärd produkt utan överraskningar. För er som stajlar håret regelbundet med den här typen av fixeringsspray, så är den återfuktande effekten på hårbotten perfekt såhär års. Ni andra som brukar använda vax, fudge eller clay, håll er till det.

groomingbetyg3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s